Top

JAcobus 6 Doorkijk kachel rendement 89%

  • Jacobus6betonkachel
  • Jabe 6 bovenuitvoer
  • Afbeelding lijntekening jacobus 1
2.395,00
per stuk


JAcobus 6 Doorkijk kachel rendement 89%

 

De JAcobus doorkijk kachel is uniek in zijn soort. Deze houtkachel heeft aan twee zijden een deur met een glasvenster, dit zorgt ervoor dat het een haard is die goed in het midden van uw ruimte te plaatsen is. Zo is deze kachel het stralende middelpunt van uw kamer. 

Wat deze kachel nog unieker maakt is dat u met 1 knop de kachel helemaal kunt regelen. Met deze ene knop en het hoge rendement van de houtkachel is deze kachel heel makkelijk regelbaar en kunt u zelf bepalen hoeveel kW aan wartme u uw kamer in wilt brengen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 6 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.

In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.


Extra's bij deze kachel zijn ; Inkorten JAcobus (max -20 cm) +€135,- , verlengen JAcobus +€195,- , Lade JAcobus (alleen bij standaard hoogte)
 +€159,- , Externe luchttoevoer adapter +€125,-Hoogte (cm) 78
Breedte (cm) 52
Diepte (cm) 39
Materiaal Plaatstaal
Vermogen kW 3,5 - 7 kW
Energielabel A
Gewicht  (Kg) 110
Hoogte kachel tot bovenaansluiting (cm) 78
Doorsnede rookkanaal (mm) 130
Externe Luchttoevoer  Ja
Model Raam  Doorkijk
Rendement (%) 89
Artikelnummer: JAcobus6Doorkijkkachel
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code