Top

DubbelWandig rookkanaal kachelpijpen

DubbelWandig rookkanaal kachelpijpen

Q-kachelS levert diverse merken dubbelwandige Rookkanalen / kachelpijpen .
QS Budget Rookkanalen, Holetherm en de Diamond serie die bestaat uit het Diamond Twist Lock rookkanaal en  de Basic Line serie.

Als laatste hebben wij dan ook nog het Platina rookkanaal met een G10 waarde en dus geen omkokering nodig heeft.

Het Diamond Twist Lock Rookkanaal is een fantastisch rookkanaal. Zeer stabiel makkelijk op te bouwen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Natuurlijk voldoet dit rookkanaal aan alle door de wet gestelde eisen. Het Diamond rookkanaal is door het Duitse TUV getest en gecertificeerd.  Misschien leuk om te weten is dat dit rookkanaal als enige is getest op 700 graden waar andere rookkanalen op 600 graden zijn getest of zoals veelal gebeurd door het extrapoleren van de oude T-450 gegevens.

Met rookkanaal uit de Diamond Basic Line serie hebben we een prijs doorbraak geleverd een kwalitatief zeer goed rookkanaal met een zeer hoog afwerkingsniveau, voor de laagste prijs van Nederland. Ook het Diamond Basic Line Rookkanaal is door het Duitse TUV getest en gecertificeerd.  Ook dit rookkanaal is getest op 700 graden waar andere rookkanalen op 600 graden zijn getest.Het QS Budget Rookkanaal is een fantastisch rookkanaal en voldoet natuurlijk aan de laatste voorschriften zoals T-600 Norm-nummer pn-ne 1856-1 en 1856-2

Holetherm is een dubbelwandig rookkanaal dat reeds zeer lang naams bekendheid heeft in Nederland. Holetherm heeft een vulling van ceramische wol die er voor zorgt dat het rookkanaal een G75 norm heeft. De afstand tot brandbare materialen zoals hout moet dan ook minimaal 75 mm zijn.  


Echter iedere situatie is anders en het kan heel goed zo zijn dat het Diamond Twist Lock rookkanaal, QS-budget rookkanaal of Holetherm rookkanaal in uw situatie net zo goed is als een Diamond Platina rookkanaal.

DubbelWandig rookkanaal 

DubbelWandig kachelpijp