Top

DubbelWandig rookkanaal kachelpijpen

DubbelWandig rookkanaal kachelpijpen

Twist Lock Holetherm Basic Line Hark Premium


Q-kachelS levert diverse merken dubbelwandige Rookkanalen / kachelpijpen.

Twist Lock, Holetherm, Basic Line en Hark premium.

Het Diamond Twist Lock Rookkanaal is een fantastisch rookkanaal. Zeer stabiel makkelijk op te bouwen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Natuurlijk voldoet dit rookkanaal aan alle door de wet gestelde eisen. Het Diamond rookkanaal is door het Duitse TUV getest en gecertificeerd.  Misschien leuk om te weten is dat dit rookkanaal als enige is getest op 700 graden waar andere rookkanalen op 600 graden zijn getest of zoals veelal gebeurd door het extrapoleren van de oude T-450 gegevens.

Met het rookkanaal uit de Diamond Basic Line serie hebben we een prijs doorbraak geleverd met een kwalitatief zeer goed rookkanaal en met een zeer hoog afwerkingsniveau, voor de laagste prijs van Nederland. Ook het Diamond Basic Line Rookkanaal is door het Duitse TUV getest en gecertificeerd.  Ook dit rookkanaal is getest op 700 graden waar andere rookkanalen op 600 graden zijn getest.
Holetherm is een dubbelwandig rookkanaal dat reeds zeer lang naams bekendheid heeft in Nederland. Holetherm heeft een vulling van ceramische wol die er voor zorgt dat het rookkanaal een G75 norm heeft. De afstand tot brandbare materialen zoals hout moet dan ook minimaal 75 mm zijn.  

DubbelWandig rookkanaal 

DubbelWandig kachelpijp