Top

Gaskachel vuurzicht

Gaskachel vuurzicht


Met kachels hebben we te maken met verschillende vuurzicht-zijde`s. De meest voorkomende optie bij gashaarden is de front maar de moderne kachel heeft veel meer optie`s. 
De verschillende soorten zichtzijde zijn; Vooraanzicht, hoekaanzicht links dan wel rechts, driezijdig, en doorkijk.

De vooraanzicht gashaard is nog steeds de meest verkochte kachel.
Dit heeft vaak een praktische reden.
De kachel straalt de directe warmte het meest aan de voorzijde uit, hier is ook het beste de infrarood straling te voelen. Dit betekent natuurlijk niet dat de rest van de kachel geen warmte uitstraling heeft. Nee de rest van de kachel wordt ook heet maar deze straling voelt u minder intens als aan de voorkant. Als een  gaskachel uitgaat heeft hij bijna geen warmte uitstraling meer dit in tegenstelling tot de houtkachels.

De Hoekkachel wordt vaak gebruik bij inzethaarden maar zijn steeds meer te verkrijgen. U raad het al deze kachel heeft 2 zijdes waar vandaan u zicht op het vuur heeft. 2 zijdes welke die heerlijke infrarood straling afgeven. Als u de gas kachel uitzet dan verliest u direct de warmte uitstraling.

De 3 zijdige kachel wordt ook vaak gebruikt bij inzethaarden. Deze kachel is echter nog meer in opkomst dan de 2 zjdige kachel. De driezijdige kachel geeft van alle zijde een fantastische zicht op het vlammenspel. 

De doorkijk gashaarden zijn geschikt voor grote woonkamers en voor bedrijven als restaurants. Hier zult u ze dan ook vaak aantreffen. De doorkijk gashaard geeft de indruk van een openvuur en dat maakt het het zo speciaal. Als u de ruimte heeft voor een doorkijk haard dan is dit zeker een aanrader.

Gaskachel vuurzicht

Er bestaan veel verschillende soorten gashaarden. QkachelS verkoopt mooie gasgashaarden in verschillende stijlen. Zo bieden wij onder andere moderne, klassieke, retro en tijdloze gashaarden aan. Naast de persoonlijke smaak spelen ook het vermogen en het vuurzicht een belangrijke rol in uw keuze. Wilt u bijvoorbeeld een volledige doorkijk of juist een 3-zijdige? En moet het dan een inbouw haard zijn of juist een vrijstaande? De keuzes zijn eindeloos en erg specifiek. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen u helpen met de juiste keuze van een gashaard!