Top

Inbouwhaarden houthaarden

Inbouwhaarden ECO-houthaarden

Ecologische inbouwhaarden met FIJNSTOFFILTR zijn enorm in opkomst. De reden hiervoor is eigenlijk eenvoudig er zijn veel mensen die inbouwhouthaarden kopen om CO2 neutraal te stoken. Er zit echter nog een nadeel aan de convensionele inbouwhaarden en dat is dat ze nog steeds veel fijnstof uitstoot geven. De nieuwe ECOLOGISCHE inbouw-HAARDEN hebben behalve een hoog rendement ook een fijnstof-filter. Dit fijnstoffilter zorgt ervoor dat de fijnstof uitstoot significant verminderd.

Hark is op dit moment het kachel merk dat hier vooruit loopt op de rest. Hark heeft samen met het wereld befaamde Duitse frauenhofen instituut een geintregeerd filter ontwikkeld wat aan alle toekomstige wettelijke eisen voldoet. Een mooie bijkomstigheid is dat dit zelfde filter ook het rendement van de kachel nog verder verhoogd. Hark heeft ECOhaarden tot een rendement van bijna 90%. Dit is een rendement dat normaal gesproken alleen aan pelletkachels wordt toegekendt.

Mocht u een inbouwhaard willen kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs de koffie staat klaar en wij geven u graag geheel vrijblijvend advies.

Bezoek ook onze pagina inbouw houthaarden bouwpakketten.

Inbouwhaard met fijnstoffilter 30 57 k ecoplus
Nieuw
H530

Jydepejsen H530 Rendement 75%

€ 2.375,00
H530

Jydepejsen H530 glas front Rendement 75%

€ 2.575,00
Inbouwhaard met fijnstoffilter 350 k ecoplus
Nieuw
Inbouwhaard liftdeur met fijnstoffilter 500 57 h ecoplus
Nieuw

Inbouwhaarden  houthaarden