Top

Rookkanaal / kachelpijp en schoorstenen

Rookkanaal /  kachelpijp en schoorstenen 

pelletkachelpijp
Blokhut Topper
Compleet Rookkanaal Set

Complete

Rookkanaal-sets


Wilt u extra informatie of staat uw product er niet bij neem dan contact met ons op via info@qkachels.nl of 0320-412111. 


Q-kachelS levert diverse Rookkanalen en kachelpijpen .


Enkelwandige Rookkanalen / Kachelpijpen

Het 2 mm dikke Carbon Steel ( Duitse Kachelpijp ), leverbaar in Zwart en Grijs / Antraciet

RVS enkelwandig Rookkanaal kachelpijp. Deze zijn beide Gekeurd volgens de Nederlandse wetgeving, EN 1856-2 T600 .

Dan leveren wij ook de 0,6 mm dikke stalen kachelpijp, in zwart en grijs / antraciet deze wordt veelal voor buiten gebruikt en als laatste kunt u de geblauwde kachelpijp bij ons vinden. Het 0,6 mm stalen kachelpijp is kwalitatief weer een stuk beter en mooier dan de geblauwde kachelpijp, echter iedere situatie is anders. Wij bekijken graag samen met u wat voor u de beste oplossing is.

Dubbelwandige Rookkanalen / Kachelpijpen

Met de Diamond Basic Line serie hebben we een prijs doorbraak geleverd een kwalitatief zeer goed rookkanaal met een zeer hoog afwerkingsniveau, voor de laagste prijs van Nederland. Ook het Diamond Basic Line Rookkanaal is door het Duitse TUV getest en gecertificeerd.  Misschien leuk om te weten is dat dit rookkanaal als enige is getest op 700 graden waar andere rookkanalen op 600 graden zijn getest.

Het Diamond Twist Lock Rookkanaal is een fantastisch rookkanaal. Zeer stabiel makkelijk op te bouwen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Natuurlijk voldoet dit rookkanaal aan alle door de wet gestelde eisen. Het Diamond rookkanaal is door het Duitse TUV getest en gecertificeerd.  Ook dit rookkanaal is getest op 700 graden waar andere rookkanalen op 600 graden zijn getest of zoals veelal gebeurd door het extrapoleren van de oude T-450 gegevens.


Echter iedere situatie is anders en het kan heel goed zo zijn dat het Diamond Twist Lock rookkanaal, QS-budget rookkanaal of Holetherm rookkanaal in uw situatie net zo goed is als een Platina rookkanaal.

Rookkanaal /  kachelpijp en schoorstenen 

Dubbelwandige Rookkanalen / Kachelpijpen

Enkelwandig Rookkanaal / Kachelpijp